Ik5_mobiel.jpg

Mijn naam is Karen van Gelderen en mijn ontwerpstudio heet Design at The Parc.

Ik heb 20 jaar ervaring op het gebied van magazine-vormgeving en alle bijbehorende aspecten: harde deadlines, drukwerkbegeleiding, doelgroepen aanvoelen, dtp-werk of restylen. Mijn werk kenmerkt zich naast creativiteit in grote deskundigheid.

De laatste jaren in vaste dienst was ik artdirector en vormgever van mannenblad Panorama. Veel spannende, mooie, ontroerende, heftige onderwerpen vormgegeven en nu is het tijd voor mijn eigen bedrijf. Vertel me wat je nodig hebt qua vormgeving en dan komen we er samen uit. Onder het kopje 'Portfolio' vind je sfeerimpressies van mijn vorige werk. Diverse doelgroepen, dus grote diversiteit aan sferen. Bij ‘Vormgeef-pakketten’ kun je een voor jou passend pakket kiezen, van waaruit we gaan starten iets moois te maken.

Een favoriete tijdsbesteding wordt gecombineerd met yoga: afstruinen van tweedehands markten en het naaien van yogatassen. Elke tas is uniek door diverse gekozen stoffen, geschilderde iconen, geborduurde afbeeldingen of oma’s tafelkleedjes (die ik beschouw als een soort mandala’s).

Daarnaast maak ik grafisch georiënteerde schilderijen en schilder ik universele yoga-houdingen (asana's) en verlies mezelf soms in die ontspannende wereld. Deze zijn te koop en hangen misschien straks bij jou aan de muur.

VK_DATP_vleugel.jpg